Maturita? Státnice? Mozek trpí nejvíce

Studentský život už je takový, bezstarostná období střídají fáze hektického učení a ponocování nad otevřenými učebnicemi. Skripta, zápisky, přednášky, konzultace s kamarády a s internetem, kalendář naplněný k prasknutí, jedna zkouška střídá druhou. Tak co to bude tentokrát - anatomie nebo statistická analýza dat? Není divu, že vám jde z toho hlava kolem.

 

Unavený organismus nemůže pracovat na plný výkon

Vlastní učení je pro lidský mozek a celý organismus pochopitelně velká zátěž. A to jsme ještě nemluvili o stresu, který je s absolvováním nejrůznějších zkoušek a státnic neodmyslitelně spojený. To všechno člověka vyčerpává a unavený mozek a vyčerpaný organismus takovou zátěž zvládá hůř. Unavenému mozku lze však pomoci, třeba přírodním přípravkem FreshBrain. Tak proč to nezkusit?

S mentálním výkonem je to jednoduché. Aby nám šlo učení snadno a lehce, musíme na to mít v první řadě energii, musíme se umět soustředit a mít dobrou paměť. A není náhoda, že většina studentů si stěžuje právě na únavu, neschopnost soustředění a špatnou paměť. Na studenty působí vyčerpávající stres a unavený organismus nemůže zkrátka pracovat na plný výkon! Přípravky, které lidský mozek pouze nabudí, proto z dlouhodobého hlediska lidskému organismu nepomáhají, právě naopak – jen dále přispívají k dalšímu vyčerpání.

FreshBrain naučí váš mozek ráno vstávat a večer usínat

Přírodní přípravek FreshBrain se liší od ostatních potravinových doplňků. Uznávaná bylinkářka Veronika Horáková vytvořila produkt, který podporuje paměť, posiluje odolnost vůči stresu, vrací energii a večer napomáhá ke kvalitnímu spánku a tolik potřebné regeneraci. A proto je přípravek FreshBrain tvořen dvěma složkami - Náš mozek potřebuje ráno povzbudit, dodat energii a v době spánku zase zklidnit a dodat potřebné vitamíny. Jen tak bude náš mozek schopen pracovat na plný výkon dlouhodobě.

Dvě složky odpovídají různým potřebám

FreshBrain pro den obsahuje bylinky a vitamíny, které podporují paměť a dodávají energii - mezi jejich další účinky patří i povzbuzení a osvěžení mysli. Důležité však je, že potřebná energie je dodávaná postupně, a ne nárazově jako například u kávy. Mezi bylinkami jako jsou guarana, kotvičník a klanopraška nalezete i důležité vitamíny řady B nebo vitamín C.

Protože cesta k efektivnímu učení a dobrému duševnímu stavu vede přes kvalitní spánek a dostatečný odpočinek, dopřejte vašemu organismu přípravek FreshBrain pro noc. K rychlému usnutí a kvalitnímu spánku vám pomůže mučenka a kozlík lékařský, potřebnou výživu vašemu mozku dodá mateří kašička.

Jak je pro všechny přípravky značky NeoZen typické, i FreshBrain je ryze přírodní produkt, který lidskému organismu pomáhá dlouhodobě a řeší skutečné příčiny obtíží. Testovaní studenti si pochvalovali snížení únavy, zlepšení paměti a větší odolnost vůči stresu. A to všechno se vám před nadcházejícím zkouškovým obdobím může hodit. S přípravkem FreshBrain to dáte! Přejeme hodně štěstí a pevné nervy.

 

Chci vyzkoušet FreshBrain
Zpět do obchodu