Připravte svoje tělo na letní dovolenou

Chystáte se na pořádnou letní dovolenou? To je dobře a užijte si ji. Ale dejte si pozor, aby vaše vysněná dovolená neskončila na záchodě. Uvědomte si, že často budete cestovat do oblastí s výrazně nižším hygienickým standardem.

 

Podpořte střevní mikroflóru přípravkem PROBIAN

Průjem a zažívací potíže jsou velkým strašákem při letní dovolené, zvlášť když cestujete do exotických krajin. Tam na vás čeká nezvyklá strava a často i voda nevalné kvality a oslabený organismus se s takovou zátěží nemusí vyrovnat. Před každou větší cestou a dobrodružnou dovolenou se vám proto mimo jiné vyplatí podpořit střevní mikroflóru. Připravený organismus lépe obstojí i v náročných podmínkách. Tak proč zbytečně riskovat? Na dovolenou si přece jedete odpočinout!

PROBIAN - komplexní probiotikum

Přípravek PROBIAN je určen pro podporu střevní mikroflóry, jež je nezbytná pro normální střevní činnost. Dobře fungující střeva jsou základem našeho zdraví – přes střevní stěnu se vstřebávají důležité živiny a vitamíny. Vynikající probiotický přípravek je tvořen 10 probiotickými kulturami a patří tak mezi nejúčinnější probiotické výrobky na českém trhu. Jedná se o výborné a účinné probiotikum, které posílí komplex symbiotických střevních baktérií, což podpoří správný chod celého organismu.

 

Chci si koupit Probian
Zpět do obchodu