FreshBrain pro zdravou a efektivní mysl

FreshBrain je unikátní, dvousložkový, přírodní produkt, který podporuje mozkovou aktivitu a zároveň přispívá ke zklidnění organismu. Lidský mozek, stejně jako celý organismus si po intenzivním výkonu potřebuje důkladně a kvalitně odpočnout. Přes den dodá přípravek FreshBrain vašemu mozku všechny potřebné látky pro maximální mentální výkon a večer vám naopak pomůže vypnout a kvalitně zregenerovat. Kvalitním odpočinkem se výrazně zvýší odolnost organismu vůči stresu - předejte pocitům vyčerpání a vyhnete se stavům podrážděnosti. S přípravkem FreshBrain budete pracovat i odpočívat naplno. Přípravek FreshBrain povzbuzuje mozkovou aktivitu, paměť i kognitivní schopnosti, zvyšuje schopnost soustředění a dodává ztracenou energii a vitalitu.

Proč má přípravek FreshBrain dvě složky? Protože potřeby lidského organismu a mozku se v průběhu dne mění!

FreshBrain pro aktivní den a maximální mentální výkon

Přípravek FreshBrain pro den zvýší váš mentální výkon, zlepší vaši paměť a schopnost soustředit se. Přípravek FreshBrain pro den je vhodný při plnění náročných úkolů, u nichž je nezbytná vysoká míra koncentrace, ať už při práci nebo při studiu. S přípravkem FreshBrain udržíte pozornost při dlouhodobé zátěži a je proto vhodný i při řízení vozu na dlouhých cestách a podobně. 

Výrobek FreshBrain pro den je originální přírodní produkt určený pro povzbuzení mozkové aktivity, který kombinuje pozitivní účinky pečlivě vybraných látek a bylin. Klanopraška čínská zvyšuje schopnost adaptace organismu ke stresu. Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) podporuje periferní krevní oběh, příznivě působí na mozkovou aktivitu a mentální výdrž, podporuje zrak a sluch. Pomáhá udržovat jasnou mysl a paměť ve stresových situacích i s postupujícím věkem. Kotvičník pozemní přispívá k udržování železa v krvi, čistí krev, podporuje srdeční činnost. Guarana pomáhá udržovat mentální aktivitu, pozornost a paměť. Eleuterokok podporuje krevní oběh a tím napomáhá mozkové aktivitě. Dodává mentální i fyzickou energii, pomáhá obnovit síly při únavě a vyčerpání. Pozitivně působí při rekonvalescenci a regeneraci. Vitamíny B1, B6, B12 a kyselina listová podporují psychickou činnost, vitamíny B1, B2, B6 a B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, podporují funkci nervové soustavy. Vitamíny B2, B6, B12 a kyselina listová pomáhají snižovat únavu a vyčerpání. 

FreshBrain pro klidnou noc a dokonalý odpočinek

Přípravek FreshBrain pro noc pomůže vašemu organismu přes noc kvalitně zregenerovat a načerpat sílu a energii na další den. Jen odpočatý mozek může přes den podávat stoprocentní výkon. Přípravek FreshBrain pro noc pomáhá organismus zklidnit, usnadňuje usínání a pozitivně ovlivňuje kvalitu spánku. Přípravek FreshBrain pro noc je vhodný pro všechny, kteří mají večer problémy s usnutím.

 

Výrobek FreshBrain pro noc je originální přírodní produkt určený pro zklidnění organismu, který kombinuje pozitivní účinky pečlivě vybraných látek a bylin. Kozlík lékařský zklidňuje při podráždění, napětí a stresu, navozuje uvolnění a relaxaci, usnadňuje usínání a pomáhá udržovat přirozený spánek. Chmel otáčivý uklidňuje nervovou soustavu, podporuje dobrý spánek. Meduňka lékařská zklidňuje organismus při vnitřním napětí, přináší optimální relaxaci, pomáhá při usínání, příznivě působí na kvalitu spánku. Mučenka pletní umožňuje klidný odpočinek, pomáhá při únavě a slabosti, podporuje spánek. 

Přípravek FreshBrain navrhla zkušená bylinkářka

FreshBrain je další produkt, který na základě potřeb svých klientů vyvinula uznávaná třebíčská bylinkářka Veronika Horáková. V dnešní uspěchané době čelíme všichni vysoké míře stresu, pracovních povinností je mnoho a tlak na výkon se neustále zvyšuje. To však vede k rychlému a dlouhodobému vyčerpání lidského organismu a vyčerpaný organismus a unavený mozek nemohou podávat stoprocentní výkon. S přetěžováním lidského organismu jsou navíc spojeny mnohé zdravotní obtíže a třeba i ztráta sexuálního apetitu. Vysoká míra stresu a hektické životní tempo způsobují ztrátu energie, pocity vyčerpání, podrážděnost a často i ztrátu životní vitality.

Veronika Horáková si uvědomila, že produkty, které pouze krátkodobě nabudí lidský mozek k větší aktivitě, nepomáhají – naopak pouze zvyšují zátěž lidského organismu. Uměle nabuzená mysl nedokáže kvalitně odpočívat a regenerovat a tím se roztáčí spirála dalšího vyčerpání. Třebíčská bylinkářka proto hledala řešení, které jejím klientům skutečně pomůže. Vyvinula proto stoprocentně přírodní produkt, který kromě podpory mentálního výkonu, paměti a soustředění účinně napomáhá i ke zklidnění organismu a kvalitnímu odpočinku, a to v době, kdy to tělo nejvíc potřebuje – tedy večer. Přírodní produkt FreshBrain naučí váš mozek ráno vstávat a večer usínat.

Pro koho je přípravek FreshBrain určený?

Dvousložkový přípravek je určený pro všechny, kteří potřebují přes den podávat stoprocentní výkon a v noci si potřebují kvalitně odpočnout a načerpat sílu a energii na další den. Dobrou mentální kondici a kvalitní odpočinek potřebují všichni, přípravek je však zvlášť vhodný pro všechny, kteří se potřebují dlouho a naplno soustředit nebo maximalizovat svůj mentální výkon a večer mají problém pořádně vypnout a důkladně si odpočnout. Přípravek je vhodný pro všechny, kteří jsou vystaveni dlouhodobému stresu.

  • Manažeři a podnikatelé

Pracujete dlouho do noci, řešíte desítky úkolů každý den a večer je nedokážete dostat z hlavy. Jste vyčerpaní a podráždění. S přípravkem FreshBrain to zvládnete.

  • Studenti a vysokoškoláci

Čeká vás spousta učení a zkoušek, k tomu bujarý studentský život a noční brigády. Ať už se připravujete k maturitě nebo ke státnicím, váš mozek si zaslouží podpořit. S FreshBrain to dáte!

  • Maminky na mateřské dovolené

Zase jste se pořádně nevyspali, a přesto musíte celý den fungovat naplno. Je toho tolik, co musíte zařídit a manžel je víc v práci než doma. FreshBrain pomůže i vám.

  • Senioři a lidé po úrazu hlavy

Máte pocit, že už vám mozek nefunguje tak jako dřív. Nevzdávejte to. FreshBrain zvýší váš mentální výkon a zlepší vaši paměť.

  • Sportovci a lidé s náročným povoláním (např. záchranáři, policisté a hasiči)

Ať už jste policista, hasič, záchranář nebo vrcholový sportovec, musíte přes den podávat stoprocentní výkon a být dokonale koncentrovaní, večer však musíte vypnout a vyčistit si hlavu – přípravek FreshBrain vám v obou situacích pomůže.

 

Chci FreshBrain vyzkoušet
Zpět do obchodu