Zákaznice Jana o produktech NeoZen

S láskou k přírodě pro vás vyvíjíme ryze české bylinné doplňky stravy. Jsme moc rádi, že jste s nimi spokojení a ještě rádi slyšíme, že se o vaší zkušenost chcete podělit s ostatními. Přečtěte si rozhovor s naší věrnou zákaznicí Janou. 

Jani, jste naše dlouholetá věrná zákaznice. Rádi bychom nakoukli do Vašeho života s NeoZenem a našimi kůrami. Jak to u Vás všechno začalo?

Před dvěma lety jsem měla problémy se zažíváním, váhou a oteklými nohy. Hledala jsem na internetu nějakou bylinkovou pomoc. Prošla jsem hodně stránek a srovnávala. U Trizonu mě zaujala komplexnost, bylinné složení a rozložení na tři fáze, kde se každá logicky zaměřuje na jinou část těla.

Jak na Vás fáze kúry Trizones působily?

V první fázi Vermoprobianu mě opustily zažívací problémy, pálení žáhy, nadýmání a cítila jsem se odlehčeně. Při užívání Metabolianu jsem měla menší chuť k jídlu a zhubla 2 kg. Ve fázi Lymphobian se mi postupně zmírnily i otoky nohou. Upravil se mi i krevní tlak. Celkově jsem se po celé kúře cítila mnohem lépe. Teď už Trizones užívám každý rok 1x na jaře a 1x na podzim. 

Konzultovala jste užívání některé z bylinných kúr se svým praktickým lékařem? Jaké byly jeho reakce?

Samozřejmě ano, jelikož užívám pár léků na předpis, nedovolila bych si nasadit nic bez jeho vědomí. Pan doktor si pročetl složení jak Vermoprobianu a Metabolianu, tak Lymphobianu a všechny kúry mi doporučil. Byl nadšený z pestrého složení kúry. Z příbalového letáku Metabolianu vyčetl a potvrdil blahodárnost pro moje klouby a na Lymphobianu ho zaujal boj proti nadbytečné vodě v těle, která mi způsobuje oteklá lýtka a kotníky. Jediné, co ho trochu zamrzelo, ale zároveň bylo vidět, že s tím i tak trochu počítal, bylo zjištění, že žádnou z kúr není možné kombinovat s Warfarinem, což je lék na ředění krve. Pro jeho uživatele není vhodná žádná z kúr, které momentálně nabízíte.

Kterou ze všech našich kúr máte nejraději a proč?

Moje oblíbená kúra je FreshBrain. Je to takový můj skoro celoroční pomocník. Když dělám po měsíci týdenní pauzu, aby si moje tělo na bylinky nezvyklo, tak jsem celá nesvá, ale to už je určitě i zvyk. Prostě se těším až budu moct FreshBrain zase užívat. Pracuji jako zdravotní sestra. Nemusím tedy vysvětlovat jaké máme v tomto období pracovní nasazení a do toho směnování a děti … Někdy jsem hodně vyčerpaná a musím si během dne vzít ještě druhou tobolku. Dřív se mi při směnování před usnutím honilo v hlavě hodně pracovních myšlenek. Teď s pomocí části „na NOC“ v klidu spím a zdají se mi i sny.

Vyzkoušela jste už i naši novinku Hairbian?

Zrovna dobírám první měsíc. Vím, že je nejlepší brát Hairbian tři měsíce po sobě, aby byl vidět co největší efekt. Největší překvapení na mě čekalo v koupelně po umytí a učesání vlasů. Chomáček, který jsem už po týdenním užívání vyčesala byl poloviční. Vlasy jsou lesklejší a mají větší objem. Zpevnily se mi nehty a rozjasnila pleť. Určitě budu v užívání pokračovat další dva měsíce a budu vřele doporučovat.

Když mluvíte o doporučení, doporučila jste v průběhu někomu naše kúry?

Samozřejmě. Trizones užívá pravidelně celá naše rodina. Minulý rok dcera maturovala. Nasadili jsme FreshBrain a všechno krásně zvládla, ale bez menších nervíků při zkouškách se to i tak neobešlo.

Babička bere hodně léků, tak ta pravidelně užívá Probian. Také kúry ráda používám jako dárky. Vždy vyberu takovou, o které si myslím, že v tu dobu oslavenec potřebuje a bude z ní mít radost.

Co byste našim zákazníkům vzkázala?

Jestli se rozhodují pro nějakou změnu, očistu, vyzkoušet něco jiného, potřebují nakopnout nebo mají jiné problémy, ať neváhají a NeoZen vyzkouší. 

 

Jani, děkuji za rozhovor.

Já děkuji za pozvání.

Zpět do obchodu