TRÁPÍ VÁS V LÉTĚ OTEKLÉ NOHY?

Na léto se většina z nás těší, ale sluníčko a vysoké teploty mohou být pro lidský organismus nepříjemnou zátěží. Jedním z častých problémů jsou otoky dolních končetin a ohroženi jsou především lidé s nadváhou a sedavým zaměstnáním. A jak jste na tom vy, trápí vás v létě oteklé nohy? Pak zbytečně nepropadejte chmurným myšlenkám, náš lymfatický systém ovlivňuje spoustu funkcí v těle a lymfatická soustava úzce souvisí se zavodněním. Oteklé nohy vám tak dovolenou zkazit nemusí. Pomoct vám může přírodní přípravek Lymphobian.

 

Pozor na lymfatické otoky

Oteklé kotníky, nárty a prsty na nohou bývají způsobené nedostatečnou funkčností lymfatického systému. V postižených oblastech dojde k nahromadění lymfy v tzv. podkoží – odborně mluvím o lymfedému. Zatímco primární lymfedém je dědičný a trápí častěji děvčata než chlapce, sekundární lymfedém vznikne zanesením lymfatického řečiště. V obou případech představují nepříjemnou zátěž pro lidský organismus vysoké teploty, nadváha a dlouhé stání i sezení. Přípravek Lymphobian funkci vašeho lymfatického systému podpoří, ale nesmíte samozřejmě zapomenout ani na zdravý životní styl.

Jaká je funkce lymfatického systému?

Hlavní funkce lymfatické soustavy jsou:

  • Odvod tkáňového moku z tkání ve formě lymfy
  • odvod tuků ve formě kapének do horní duté žíly
  • obranný mechanismus - mízní uzliny
  • odvádění z těla produktů metabolismu (škodlivých, nepotřebných látek)
  • vede do krve živiny a podílí se rovněž na stálosti vnitřního prostředí.

Proč se lymfou zabývat?

Naše tělo má velkou schopnost regenerace, ale musíme mu k tomu vytvořit správné podmínky. Náš lymfatický systém ovlivňuje spoustu funkcí v těle. Lymfatická soustava úzce souvisí se zavodněním. Lymfatický systém ovlivňuje i žilní a cévní systém, proto nás mohou bolet žíly. Lymfa čistí přes uzliny odpadní látky z těla jako: chemické látky z léků, ze stravy, přebytky hormonů, tukové buňky, soli, bakterie a jiné toxiny.

Takže lymfatický systém je vlastně taková čistička organismu. Pokud máme odpadních látek moc, vinou nedostatečného pohybu, pitného režimu nebo konzumací nekvalitních potravin, začnou se projevovat bolesti nohou - nejčastěji křečemi, otoky a napětím v lýtkách. Mezi příznaky však patří i nateklý obličej, otoky pod víčky, ale i nadýmání, alergické reakce různého druhu, obezita nebo celulitida. Důležité je si uvědomit, že lymfatické otoky nejsou primárně kosmetický problém, jde o závažný příznak toho, že náš organismus není v rovnováze.

Bojujete s nadváhou, i v tomto případě mohou vaše problémy souviset s lymfou

Máte plnou hlavu vlastní nadváhy a řešíte problémy s hubnutím. Hledáte a zkoušíte možné i nemožné diety, nic se nedaří, kýžený efekt se nedostavuje, a když tak jenom krátkodobě a všechno se zase vrátí se železnou pravidelností do starých kolejí. Nebojte se, nejste jediní. Příčinou i těchto problémů totiž může být lymfa. Váš organismus může trpět zavodňováním a zadržováním vody. Nedaří se vám zhubnout, zkuste rozproudit lymfu!

Co způsobuje problémy s lymfatickou soustavou?

Problémy s lymfatickou soustavou pramení z nezdravého, hektického způsobu života, tak jako celá řada dalších chorob a zdravotních obtíží. Moderní doba nám nabízí řadu výhod, nemáme problém s nedostatkem potravy, zdravotnictví funguje na vysoké úrovni, přesto zdravotních problémů mezi obyvatelstvem neubývá, spíš naopak. Věková hranice nemocných jedinců se stále snižuje. Všechny tyto problematické symptomy moderní doby vnímáme. Tušíme, že hlavní vinu za zdravotní problémy nese stres, spěch, neschopnost se zastavit, vypnout a odpočívat.

Uleví se vám

Pokud lymfatickou soustavu podpoříte užíváním přípravku Lymphobian, vašemu organismu se určitě uleví. Posílený organismus s probuzenou lymfatickou soustavou je ideálním začátkem vaší snahy o změnu životního stylu. Nyní je správný čas na pohyb, cvičení, změnu stravování – omezte konzumaci lepku, jezte víc zeleniny a dopřejte si víc klidu, užívejte si a relaxujte.

Lymfu lze v dobré kondici udržovat snadno i doma – jednoduchým ošetřením končetin, stačí si jen vybrat kvalitní gel nebo krém. Natírejte se před spaním, vždy směrem k srdci – to je velmi důležité! Budete lépe spát a vaše tělo, včetně lymfatického systému přes noc skvěle zregeneruje. Vhodná je samozřejmě i konzumace speciálních bylinných čajů, jejichž složení je navrženo na podporu lymfatické soustavy.

 

Chci vyzkoušet Lymphobian
Zpět do obchodu