Detoxikace organismu

Prázdniny jsou za námi a s nimi i vyčerpávající letní vedra. Konečně – chtělo by se říct. A pro ty z vás, kterým by horké letní dny mohly scházet, nezoufejte, spousta hezkých dní nás určitě ještě čeká. Ať tak či tak – podzim je tady a s ním i příležitost udělat něco pro vlastní zdraví.

 

Dopřejte svému tělu podzimní očistnou kúru s přírodním přípravkem TRIZONES®

Podzim je období, v němž si lidský organismus po horkých měsících trochu uleví a podzim je zároveň ideální dobou na kompletní očistu lidského organismu. A pokud vás trápí dlouhodobá únava, zažívací potíže, metabolismus nebo obtíže trávicího ústrojí, je nejlepší čas dostat vlastní tělo před nadcházející zimou do dobré kondice. Pomůže vám přírodní očistná kúra, udělejte na podzim něco pro vlastní zdraví a detoxikujte svůj organismus – určitě se vám to vyplatí.

Pokud se budete cítit dobře, půjde vám práce lépe od ruky a budete plní energie! Přírodní očistná kúra TRIZONES® vám pomůže. Nastartujete organismus k plnému výkonu, a to přirozenou cestou, pouze s využitím přírodních produktů.

Celostní způsob detoxikace lidského organismu je rozdělený do třech fází.

Tělo je důležité nejdříve důkladně detoxikovat a obnovit původní mikroflóru ve střevech, až po té lze nastartovat tělesný metabolismus. Druhá fáze očistné kúry harmonizuje metabolismus a pomáhá snižovat tělesnou hmotnost. Třetí a závěrečná fáze napomáhá odstraňovat přebytečnou vodu z těla a podporuje funkčnost cévního systému. Unikátní očistnou kúru vytvořila Veronika Horáková - bylinkářka s mnohaletými zkušenostmi.

S čím a jak očistná kúra TRIZONES® pomáhá?

Negativním projevům našeho těla nevěnujeme potřebnou pozornost, svoje problémy a potíže zlehčujeme a jejich řešení odkládáme, jenže to nejde do nekonečna. Špatný spánek, nedostatek pohybu, stres, nadbytek práce, starosti všeho druhu a nedostatek času na vlastní starosti a potřeby – znáte to taky?

Moderní způsob života zkrátka přináší chronické obtíže a trvalou únavu. Každý z nás by se však chtěl cítit lépe! Právě toto roční období je velmi vhodné pro detoxikaci a očistu lidského těla. Společným jmenovatelem nejčastějších zdravotních obtíží jsou nedokonale fungující střeva a celé trávicí ústrojí. Střeva jsou zanesena a kvůli tomu nemohou propouštět do těla látky pro správné fungování dalších orgánů. Detoxikace organismu je proto prvním a základním krokem k vaší lepší tělesné i duševní kondici!

Očistnou kúru TRIZONES® ocení:

  • aktivně pracující lidé, kteří jsou vystaveni stresu a psychické zátěži

  • osoby, které pociťují únavu a nedostatek energie

  • lidé se zažívacími problémy a obtížemi trávicího ústrojí

  • lidé v rekonvalescenci a s chronickými problémy

  • všichni, kteří chtějí žít zdravě, ale nemají na to čas

  • ti, kteří chtějí pomoct svému tělu zbavit se toxických a odpadních látek

 

Chci očistnou kúru Trizones
Zpět do obchodu