Jak na jarní očistu organismu

Zima je dlouhá a každý z nás se už těší na jaro, na první sluníčko, s nímž se nám vrátí ztracená energie a chuť do života. Obnovit duševní rovnováhu a načerpat zpátky ztracenou sílu a vitalitu vám pomůže přírodní očistná kúra TRIZONES®. A dobrých důvodů, proč se do komplexní očisty lidského organismu pustit právě teď je spousta. Těžká zimní a hlavně vánoční strava, málo sluníčko a třeba i pohybu – to jsou typické problémy spojené se zimním obdobím. V přírodě se prostě na jaře začíná nanovo a s čistým štítem. Zkuste to taky!

 
Špatný spánek, nedostatek pohybu, stres, nadbytek práce, starosti všeho druhu a nedostatek času na vlastní starosti a potřeby. Nevěnujeme potřebnou pozornost projevům našeho těla, svoje problémy a potíže zlehčujeme a jejich řešení odkládáme, jenže to nejde do nekonečna. Moderní způsob života prostě přináší chronické obtíže a únavu.
Kdo by se nechtěl cítit dobře? Právě toto roční období je velmi vhodné pro detoxikaci a očistu těla. Společným jmenovatelem nejčastějších zdravotních obtíží jsou nefungující střeva. Ta jsou zanesena a kvůli tomu nemohou propouštět do těla látky pro správné fungování dalších orgánů. Pokud se budete cítit dobře, půjde vám práce lépe od ruky a budete plní energie! 

Tradiční síla bylinek v moderním hávu

Tělo je důležité nejdříve vyčistit, detoxikovat až po té lze nastartovat tělesný metabolismus, poslední fází očistné kúry je harmonizace činnosti lymfatického systému. Přesto, že tento proces zní složitě, podstoupit očistnou kúru TRIZONES® je velmi snadné. Celostní způsob detoxikace lidského organismu je rozdělený do třech fází. TRIZONES® je přírodní produkt složený z bylinek a probiotik. Je velmi jednoduchý na užívání.
První fáze napomáhá zbavit lidské tělo toxických a odpadních látek a s pomocí pečlivě vybraných probiotik obnovuje v pročištěných střevech původní mikroflóru a harmonizuje trávicí
trakt. Tímto krokem se zásadním způsobem zvyšuje schopnost střev přijmout další účinné látky a vstřebat živiny do těla.
Druhá fáze napomáhá organismu harmonizovat metabolickou funkci těla a snižovat tělesnou hmotnost.
Třetí fáze napomáhá lidskému organismu odstraňovat přebytečnou vodu z těla, harmonizuje a maximálně podporuje funkčnost cévního systému. 

Paraziti – nečekaně častá příčina problémů

Vlivem moderního životního stylu je lidský organismus oslabený stresem, nedostatkem spánku, znečištěným životním prostředím, nevhodnými stravovacími návyky a ke slovu se dostávají parazité. Oslabený organismus se jim nedokáže bránit. Přítomnost parazitů v lidském těle se projevuje různě, typickými projevy jsou chronické bolesti, špatný spánek i trávení. Velmi často jsou vnitřní parazité příčinou naší únavy, ztráty energie nebo neschopnosti zhubnout. Věnujte svému tělu potřebnou péči, alespoň takovou, jakou věnujeme svým domácím mazlíčkům – těm taky pomáháme v boji s parazity. Proč se k sobě chováme hůř? Zkuste si letos dopřát přírodní očistu těla. Není to nic složitého. Bylinné složení TRIZONES® vám přirozeným způsobem tělo vyčistí a zharmonizuje další vnitřní procesy v lidském organismu.

Chcete-li se cítit dobře?

Vyzkoušejte bylinky v moderním provedení.
 
Vyzkoušejte Trizones
Zpět do obchodu