Chcete mít zdravé vlasy a vypadat mladě? Vyzkoušejte nový přírodní produkt Hairbian

Trápí vás kvalita vlasů, máte je křehké, bez lesku nebo vám dokonce vypadávají? Lámou se vám nehty? Řešíte problémy s pokožkou? Nejste v tom sama. S těmito obtížemi se potýká mnoho žen. Elixír věčného mládí neexistuje. I když bychom si ho často přáli. Přesto se můžete cítit dobře a vypadat skvěle v každém věku. Nový přírodní produkt Hairbian je tím pravým pomocníkem na cestě ke zdravým vlasům. Díky jeho pravidelnému užívání se vám ozdraví pleť, přidá vám mladost i svěžest. Účinky pocítíte na zpevněných nehtech a kvalitě vlasů.

 

Proč stále více žen trápí problémy s pletí, vlasy a nehty?

Za kvalitu vlasů, pleti a nehtů mohou nejen genetické predispozice, ale také životní styl, hormonální změny, přibývající roky a v neposlední řadě stres. Obzvláště ženy v této době řeší nadměrné vypadávání vlasů, jejich zhoršenou kvalitu, povadlou pleť a křehké nehty. To vše dohromady k dobré psychické kondici nepřispívá. Každá žena chce vypadat dobře a hlavně se chce dobře cítit. Vitamínový koktejl v podobě potravinového produktu je sestavený přesně tak, aby co nejvíce eliminoval negativní faktory. Dvě tablety denně po dobu třech měsíců pokryjí nároky vašich vlasů a pleti a vy si budete užívat krásné a husté vlasy a zdravou pokožku téměř bez starostí. 

Tajemství zdravého života je ukryto v přírodě

Základem produktu Hairbian je kolagen, MSM, L methionin a omega-3 v prášku.

  • Kolagen

Poslední dobou velmi diskutovaný zejména v oblasti kosmetiky a péče o vlasy. Mluví se o něm jako o zpomalovači stárnutí. Je součástí pojivových tkání, vyskytuje se nejen v kloubech a chrupavkách, ale i ve vlasech, nehtech a pokožce. Jeho úbytek poznáme na špatné pružnosti a ztrátě pevnosti pleti a na ubývajícího lesku vlasů a jejich zhoršené kvality.  

  • MSM

Označení pro organickou síru. Má vysokou vstřebatelnost a je velmi účinná při bolestech kloubů, napomáhá také při potížích s akné a podporuje růst vlasů a nehtů. Má protizánětlivou schopnost, pomůže při detoxikaci organismu a při dlouhodobém užívání urychluje hojení a regeneraci a také podporuje imunitní systém. Právě z těchto důvodů je tento prvek poslední dobou po právu velmi ceněn.

  • Omega-3 mastná kyselina 

Podílí se na správném fungování mozku, kardiovaskulárního systému, správné činnosti srdce, zraku a zlepšuje kvalitu a zdraví pokožky a vlasů.

  • L-methionin

Aminokyselina, která zastává funkci prekurzoru jiné aminokyseliny. Je účinná v boji s nadváhou a je často součástí nápojů pro sportovce. K její dobré pověsti patří také to, že chrání tělo před volnými radikály a působí jako antioxidant. Používá se při řešení problémů s lámavostí vlasů a nehtů. Stejně jako omega-3 mastnou kyselinu, MSM tak i L-methionin si tělo neumí samo vyrobit, proto je potřeba je do organismu doplnit pomocí potravinových doplňků.

  • Lichořeřišnice 

Je známá jako dobrý pomocník při zánětech močového měchýře a také jako přírodní antibiotikum vhodné zejména při léčení angíny a onemocnění vyvolaném streptokoky. Je však velmi účinná jako první pomoc při vypadávání vlasů.

  • Přeslička

Je přírodním zdrojem křemíku, což je základní prvek nezbytný pro stavbu některých buněk v organismu, proto přispívá k dobré kondici vlasů, nehtů i pokožky. Hairbian obsahuje také železo, zinek, biotin, selen a další látky podporující pevnost a zdraví vlasů, nehtů a pokožky. 

Český produkt s rukopisem bylinkářky

Hairbian je letošní novinkou od firmy Neozen, která spolupracuje s bylinkářkou Veronikou Horákovou. Díky jejím znalostem a lásce k přírodním produktům vznikl produkt Hairbian. Byl vytvořen na základě dlouholetých zkušeností a znalostí přírodního léčení. Právě způsob přírodního léčení je součást života Veroniky Horákové už od dětství. Přírodní léčbě se věnovala už její maminka, ta své znalosti o přírodě a léčivých účincích bylinek předala své dceři.  Hairbian je sestaven s láskou a s přáním, aby všechny ženy měly krásné a zdravé vlasy, pleť i nehty.

 

Vyzkoušejte Hairbian
Zpět do obchodu