Štíhlá do plavek: Odvodnění organismu zatočí s kily navíc

Cítíte se nafouklá, otékají vám nohy a nedaří se vám zhubnout? Přibrala jste ze dne na den více než kilo a máte najednou problém dopnout kalhoty? Nadměrné zadržování vody v organismu umí přihodit zbytečných pár kilogramů navíc, které neshodíte ani poctivým cvičením. Nejde přitom jen o oteklé nohy. Projevem nadměrného zavodnění může být také nafouklé břicho, oteklá stehna, hýždě a paže nebo zhoršení projevů celulitidy. Přečtete si, jak odvodnit organismus a zbavit se přebytečných kilogramů.

Hlídejte si jídelníček

Jednou z příčin nadměrného zadržování vody v těle je nevyvážená strava a nedostatečný příjem tekutin. V první řadě omezte příjem soli, vyhýbejte se smaženým jídlům, cukru a alkoholu. Do jídelníčku zařaďte více kořenové a listové zeleniny, okurky, rajčata, banán, avokádo, meloun a rýži. Denně byste měla vypít okolo 2 litrů čisté vody.

Na zadržování vody v těle může mít vliv také užívání hormonální antikoncepce. Zvažte, jestli ji nemůžete nahradit jinou, šetrnější alternativou.

Užívejte kvalitní doplňky stravy

Samotná úprava životosprávy nemusí stačit. Při zavodnění organismu neváhejte sáhnout po kvalitních doplňcích stravy. Přírodní přípravek LYMPHOBIAN® podporuje lymfatický systém, čistí organismus, přispívá k odvodnění těla, a tím i k redukci hmotnosti. Pomoci může dokonce i s celulitidou. Obsahuje extrakty z ovoce a zeleniny, spirulinu, aloe vera, chlorellu a jód.

small_lympho_blog

Dopřejte si dostatek spánku a pohyb 

Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu zdraví nepřispívá. Dopřejte svému tělu více pohybu. Tím snížíte otoky nohou především v končetinách. Vyzkoušejte plavání, běh, hormonální jógu nebo třeba cyklistiku. Pomůžou i pravidelné procházky.

Neméně důležitý je také kvalitní spánek. Pokud máte problémy s usínáním, nebo se často budíte, vyzkoušejte přírodní doplněk stravy FRESHBRAIN®. Pomáhá navodit klidný a hluboký spánek, odstranit napětí a stres.

Zpět do obchodu